Google anmeldelser
4.8
Baseret på 18 anmeldelser
×
js_loader
Rie er utrolig dygtig, nærværende og professional - hun anbefales fuldt ud. 👌❤️
Jane R.
Jane R.
17:44 11 May 23
Efter års ørkenvandring hos forskellige behandlere var jeg så heldig at blive akut behandlet af Robert.Der fik jeg den systematiske og fokuserede hjælp, jeg havde brug for.Robert er meget dygtig, og behandlingen foregår i en behagelig atmosfære.Jeg får det bedre og bedre, og kan på det varmeste anbefale hans behandling.Hanne
Hanne C.
Hanne C.
09:48 20 Feb 23
Jeg har nu af flere omgange brugt Kiropraktorerne i centrum og jeg er aldrig blevet skuffet. Altid hurtigt med en tid, hvis det er aktut og profisionelbehandling. Kan kun anbefale at bruge dem, hvis den er gal med ryggen.
Poul Hvid H.
Poul Hvid H.
07:41 19 Oct 22
Rie Grunnets indledende grundige afklaring af mine symptomer og efterfølgende kiropraktiske behandlinger, giver mig overskud til egen styrke- og fleksibilitets træning og derigennem øget livskvalitet.
Joy S.
Joy S.
11:37 05 Dec 20
Fantastisk, eminent . Ingen andre kiroparktor end Robert de Vallier eller Rie får lov at røre min ryg. Så symtatiske og kompetente begge to. Jeg er blevet hjulpet SÅ meget igennem mange mange år.
Anne Vikkelsø R.
Anne Vikkelsø R.
12:37 20 Nov 20
Jeg har altid oplevet en yderst kompetent behandling hos Robert De Vallier, endvidere har han en fantastisk evne til at give en håbet tilbage, selv når det ser allerværst ud. Er kommet ved Robert af 6-7 omgange de sidste 25 år
Søren V.
Søren V.
16:23 05 Nov 20
Fantastisk sted. Kan kun anbefales. Meget professionelle og dygtige - med en varme og omsorg jeg sjældent er mødt med andre steder. 👌
Maiken M.
Maiken M.
06:25 03 Aug 20
Jeg kan varmt anbefale Kiropraktorerne i Centrum | De Vallier & Grunnet-Nilsson. De er virkelig professionelle, forstående, lyttende og SÅ dygtige. Jeg vil i hvert fald til enhver tid vælge dem. :-)
Mie K.
Mie K.
11:32 04 Jul 20
Imødekommende og professionelt.Jeg har gået hos Rie i en længere periode og det er altid en behagelig oplevelse og der bliver taget rigtig godt hånd om ens problemstillinger.Vil klart anbefale.
Line A.
Line A.
06:23 04 Jul 20
Kan kun anbefale Kiropraktorerne i Centrum. Er med mellemrum kommet hos Robert De Vallier gennem mere end 20 år og har altid oplevet super fin og professionel behandling. Og man kan stort set altid få en tid den dag, man ringer.
Kamilla
Kamilla
07:46 25 Feb 20
Min oplevelse Uden Rie og Robert var jeg ikke nået så langt i mit liv. De er top professionelle, du bliver altid hørt.Du Lærer at mærke efter ,hvor og om det er nødvendigt med flere behandlinger. Altid tid til akut modtagelse.
Inge N.
Inge N.
22:22 29 Nov 19
En god teknik at der virkede.
Ronni M.
Ronni M.
09:16 18 Nov 19
Jeg er personligt glad for at komme her og. lykkes altid for dem at få styr på smerterne og de bliver ikke ved med at give nye tider .så siger de at de ikke kan gøre mere .måske efter 5 gange . Og ikke som de andre der bare giver nye igen og igen
Jacob M.
Jacob M.
11:51 30 Sep 19
God kiropraktor altid villig til at hjælpe.
Carsten C.
Carsten C.
09:37 15 Jan 18
Efter 2 behandlinger af Rie var mine rygsmerter efter 3 måneders varighed væk. Rie er imødekommende og lytter meget, og føler man, går meget op i at få et helhedssyn af omstændighederne for smerterne.
Thomas D.
Thomas D.
09:51 26 Dec 17
js_loader

Skriv til os

    Ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Udfyld formularen og vi kontakter dig!