Google anmeldelser
4.8
Baseret på 18 anmeldelser
×
Super god service og at der er forståelse for den enkelte og deres behov.Vi hos Min købmand i Stige har benyttet os af kiro5000 en del gange nu her igennem 2020 og du er ikke bare et nummer i køen, men du bliver hørt og behandlingerne er efter hvad du kræver for at få dit forløb til at gilde og at du kan komme så godt. (ikke hurtigt men godt tilbage til en bedre hverdag uden smerter) du får de behandlinger som du skal bruge og tiderne er meget Flexible og de har også mulighed for akuttider dette benyttede vi en søndag og vi kom til og der var hjælp fra første sekundet.Kan varmt anbefale dem og deres personlige nærhed som de viser over for alle deres kunder. TAK FOR JER <3De bedste hilsnerTil Rie og RobertKøbmandSune Winther Norup.
Min Købmand Stige - Odense N, Stigevej 275 - Stige - B.
Min Købmand Stige - Odense N, Stigevej 275 - Stige - B.
14:04 29 Dec 20
Rie Grunnets indledende grundige afklaring af mine symptomer og efterfølgende kiropraktiske behandlinger, giver mig overskud til egen styrke- og fleksibilitets træning og derigennem øget livskvalitet.
Joy S.
Joy S.
11:37 05 Dec 20
Fantastisk, eminent . Ingen andre kiroparktor end Robert de Vallier eller Rie får lov at røre min ryg. Så symtatiske og kompetente begge to. Jeg er blevet hjulpet SÅ meget igennem mange mange år.
Anne R.
Anne R.
12:37 20 Nov 20
Jeg har altid oplevet en yderst kompetent behandling hos Robert De Vallier, endvidere har han en fantastisk evne til at give en håbet tilbage, selv når det ser allerværst ud. Er kommet ved Robert af 6-7 omgange de sidste 25 år
Søren V.
Søren V.
16:23 05 Nov 20
Fantastisk sted. Kan kun anbefales. Meget professionelle og dygtige - med en varme og omsorg jeg sjældent er mødt med andre steder. 👌
Maiken M.
Maiken M.
06:25 03 Aug 20
Jeg har brugt klinikken siden 1995 efter behov, for jeg har hos dem fået en fantastik behandling både mentalt og fysiologisk, så vil jeg varmt anbefale denne klinik.
Dorte A.
Dorte A.
10:51 05 Jul 20
Jeg kan varmt anbefale Kiropraktorerne i Centrum | De Vallier & Grunnet-Nilsson. De er virkelig professionelle, forstående, lyttende og SÅ dygtige. Jeg vil i hvert fald til enhver tid vælge dem. :-)
Mie K.
Mie K.
11:32 04 Jul 20
Imødekommende og professionelt.Jeg har gået hos Rie i en længere periode og det er altid en behagelig oplevelse og der bliver taget rigtig godt hånd om ens problemstillinger.Vil klart anbefale.
Line A.
Line A.
06:23 04 Jul 20
Det er her jeg jævnligt får behandlet min arbejdsskade, da deres behandlinger er dem der bedst har hjulpet mig bedst, når mine kroniske smerter bliver for stærke .....
Jess Demant A.
Jess Demant A.
21:16 01 Jul 20
Kan kun anbefale Kiropraktorerne i Centrum. Er med mellemrum kommet hos Robert De Vallier gennem mere end 20 år og har altid oplevet super fin og professionel behandling. Og man kan stort set altid få en tid den dag, man ringer.
Kamilla
Kamilla
07:46 25 Feb 20
Min oplevelse Uden Rie og Robert var jeg ikke nået så langt i mit liv. De er top professionelle, du bliver altid hørt.Du Lærer at mærke efter ,hvor og om det er nødvendigt med flere behandlinger. Altid tid til akut modtagelse.
Inge N.
Inge N.
22:22 29 Nov 19
En god teknik at der virkede.
Ronni M.
Ronni M.
09:16 18 Nov 19
Jeg er personligt glad for at komme her og. lykkes altid for dem at få styr på smerterne og de bliver ikke ved med at give nye tider .så siger de at de ikke kan gøre mere .måske efter 5 gange . Og ikke som de andre der bare giver nye igen og igen
Jacob M.
Jacob M.
11:51 30 Sep 19
God kiropraktor altid villig til at hjælpe.
Carsten C.
Carsten C.
09:37 15 Jan 18
Efter 2 behandlinger af Rie var mine rygsmerter efter 3 måneders varighed væk. Rie er imødekommende og lytter meget, og føler man, går meget op i at få et helhedssyn af omstændighederne for smerterne.
Thomas D.
Thomas D.
09:51 26 Dec 17

Skriv til os

    Ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for dig? Udfyld formularen og vi kontakter dig!